Semestervikarie

Vi söker nu en semestervikarie till vår produktionsanläggning Guldfisken Kök i Boden. Du kommer framför allt att jobba i köket med arbetsmoment såsom stekning, förberedning och tillberedning. Arbetet pågår från vecka 26 till och med vecka 33.

Arbetet kräver personligt engagemang, att du har ett högt driv, är självständig, noggrann, ansvarstagande och har ett positivt synsätt. Tjänsten innebär också samarbete med övriga kollegor, det är därför viktigt att du fungerar väl i både större och mindre grupper. En god fysik krävs då det förekommer en del tyngre moment i arbetet. Inom alla arbetsområden tillämpar vi arbetsrotation mellan positioner och arbetsuppgifter. Du bör därför ha en positiv inställning till att lära dig nya arbetsuppgifter och utvecklas.

Har du erfarenhet av att jobba i kök sedan tidigare är det en merit men inget krav, du kommer att få den utbildning du behöver på plats.

Är du över 18 år, är du välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev så snart som möjligt. Du ansöker via mail till william.strom@guldfisken.com  

Välkommen med din ansökan!